• DOLAR 32.645
  • EURO 35.132
  • ALTIN 2441.955
  • ...
Minikler, Eski Oyunlar Şenliğinde buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anamur Müftülüğüne bağlı Akdeniz Camii Hamdi Müberra Mert 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören minik öğrencileri, öğreticileri ve velileriyle birlikte piknik etkinliği düzenledi.

Etkinlikte, minik öğrenciler gönüllerince çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli bir gün geçirdiler.

Anamur Recep Tayyip Erdoğan Doğa Parkında düzenlenen şenlikte bir araya gelen öğrenciler, Kur’an kursu öğreticileri Meyrem Sağır ve Zeynep Erdem rehberliğinde unutulmaya yüz tutmuş eski oyunları oynayarak hem eğlendiler hem de birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldular.

Programa Anamur İlçe Müftü Vekili Süleyman Aydın Kafes, Şehit Yüksel Alçın Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nadi Öztürk, ADRB Vaizi Fatma Güvercin, Vaiz Muhammet Yasir Çolak,  Din Hizmetleri Uzmanı Fatma Fidan, Gençlik Koordinatörü İbrahim Sağır, İmam Hatip, Kur'an Kursu Öğreticileri, Minik öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı.

Bir yıllık yorgunluğun atılmasına, velilerin birbirleriyle kaynaşmasına ve kadim oyunların gelecek nesillere aktarılmasına vesile olan programda minikler gönüllerince eğlendiler.

Minik öğrenciler, halat çekme, ip atlama, yakan top, çuval içinde yürüme, kaşıkta yumurta taşıma, beş taş ve istop gibi eski oyunlarla eğlendi.

Şenliğe, öğrenciler ve veliler yoğun katılım gösterdi. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir