• DOLAR 32.882
  • EURO 35.206
  • ALTIN 2448.737
  • ...
Kassam ve Kudüs kuvvetlerinden keskin nişancı operasyonları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze Şeridi'ndeki Kassam Tugayları ile Kudüs Seriyyeleri, Aksa Tufanı harekatının 232. gününde işgal ordusuna karşı çatışmalarını sürdürüyor.

Son günlerde işgalcilerin artan saldırılarına karşılık direniş grupları da mücadelelerini yoğunlaştırdı. Gruplar, özellikle keskin nişancı operasyonlarıyla işgalcileri etkisiz hale getiriyor.

Kassam Tugayları, bugün yaptıkları açıklamada, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cebaliye kampının kuzeydoğusundaki proje alanında bir siyonist askeri Kassam üretimi "Ğul" keskin nişancı tüfeğiyle vurmayı başardıklarını bildirdi.

Kudüs Seriyyeleri ise Tel Al-Hawa mahallesinin güneyindeki Netzarim ekseninde bir siyonist askeri keskin nişancı tüfeğiyle vurdukları anları paylaştı.

Öte yandan Kassam, Cebaliye kampındaki Habbub binasının yanındaki önceden hazırlanmış bubi tuzaklı evin içine saklanan özel bir siyonist kuvveti içinde bulunduğu esnada patlatmayı başardıkları ve onları ölü ve yaralı bıraktıklarını kaydetti.

Kassam Tugayları, mücahitlerin, yine Cebaliye kampının doğusundaki Nafak Eye yakınında siyonist askerlerden oluşan bir birliğe karşı "Ra'adiye" bombası patlatarak işgalcileri öldürüp yaraladığını bildirdi.

Kassam, ayrıca çeşitli eksenlerde işgal araçlarını roketlerle vurarak kullanılamaz hale getirdiklerini kaydetti.

Öte yandan Kudüs Seriyyeleri, işgalin, Filistin halkına karşı işlediği suçlara tepki olarak işgal altındaki "Sderot"un füzelerle hedef aldıkları anları paylaştı.

Seriyyeler, , Cebaliye şehrinin El-Kasasıb mahallesinde bir grup düşman askerini ve aracını 60 kalibrelik düzenli havan toplarıyla hedef aldıklarını aktardı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir