• DOLAR 33.007
  • EURO 35.343
  • ALTIN 2457.579
  • ...
Ramanlı: Bizim derdimiz halkımızdır, memleketimizdir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Gercüş’e bağlı Çiçekli (Şiferê), Gönüllü (Derdilê), Seki (Xarabbena), Gökçepınar (Êsê), Çukuryurt (Binkelb) ve Akyar (Mervaniye) köylerini ziyaret etti.

Buralarda köy halkı ve muhtarlarla buluşup sorunlarını dinleyen Ramanlı, sorunlara çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi.

Ziyaretlerinde yeni seçilen muhtarlarla bir araya gelen Ramanlı, kendilerine hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Güven tazeleyen muhtarları da tebrik eden Ramanlı, muhtarların köylerin gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Ziyaret ettiği köylerde yol, su ve diğer temel ihtiyaçlar konusunda köylülerin şikâyet ve taleplerini dinleyen Ramanlı, ilgili makamlara bu sorunların iletilmesi ve gerekli çalışmaların başlatılması için harekete geçileceğini ifade etti. Köy halkı, Ramanlı’nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Ramanlı, köylerin sorunlarının çözülmesi için elinden geleni yapacağını ve bu tür ziyaretlerin devam edeceğini kaydetti.

Köy ziyaretleri sonrası açıklama yapan Ramanlı, "Gün boyu Gercüş ilçemizde köylerimizi ziyaret ettik. Köylerimizin sorunlarını dinledik. Onlara hizmet etmenin yollarını aradık. Köylerimizin her birine ayrım gözetmeksizin hizmet edeceğimizi söylemiştik. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince her köyümüze her beldemize uğrayacak, her sorunları ile ilgileneceğiz. Çünkü bizim derdimiz halkımızdır, memleketimizdir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir