• DOLAR 32.79
  • EURO 35.248
  • ALTIN 2452.383
  • ...
HAMAS'tan Gazze halkına teşekkür
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hilal Hikmet Yeşilbudak

Filistin halkının direnişini anlatmaya kelimelerin yetmeyeceğini ifade eden HAMAS, Gazze Şeridi sakinlerinin direnişe sahip çıktığını ve destek verdiğini, söz konusu desteğin karşılığını vermekten aciz olduklarını belirtti.

Filistinli gruplarla birlikte her yönde mücadele verdiklerine işaret eden HAMAS, "Belki bu yolla size az da olsa bir şeyler sunabilir, savaş sebebiyle meydana gelen hataları giderebiliriz." dedi.

HAMAS, mücahitlerin attıkları her adımda Gazze Şeridi sakinlerinin desteğini hissettiklerini, Aksa Tufanı Operasyonu’nun Filistin davası tarihinde dönüm noktası teşkil ettiğini, Gazze’deki liderlerinin kuşatma altında işgale karşı direniş hakkını kullanmaya karar verdiklerini dile getirdi.

Filistinli kadınlara da seslenen HAMAS, kadınların katlandıkları acıları bildiklerini, yakınlarını kaybetmenin erkeklerden çok kadınların yüreğini yaktığını, Allah’tan kendilerine sabır vermesini dilediklerini bildirdi.

Mesajının sonunda işgalcilere de seslenen HAMAS, işgalcilerin işgal ettikleri bölgelerde bir süre kalabileceklerini ve kara operasyonunu sürdürebileceklerini ancak kendilerini asla güvende hissetmeyeceklerini kaydetti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir