• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2528.57
  • ...
Üsküdar'daki kahvehanede meydana gelen silahlı çatışma! Sıcak gelişme
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün akşam İstanbul'da, henüz nedeni belirlenemeyen bir kavga sonrası Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi Özcan Sokak'ta bulunan bir kahvehanede yaklaşık 40 kişinin toplanmasının ardından gerçekleşen silahlı çatışma ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

polis ekiplerinin çalışmaları sonrası olaya karıştığı ve silah kullandığı tespit edilen F.Ö. ile kahvehane işletmecisi C.Y. gözaltına alındı.

SOKAKTA GÜVENLİK ÖNLEMİ SÜRÜYOR

İki şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayın yaşandığı sokağın girişinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için polis ekiplerinin güvenlik önlemleri sürüyor.

AİLE BÜYÜKLERİ BİR ARAYA GİRMİŞTİ

Dün akşam, çocukları arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan kavga sonrası iki grup, aile büyüklerinin de katılımıyla Ünalan Mahallesi'ndeki kahvehanede bir araya gelmişti.

3 KİŞİ ÖLMÜŞ, 5 KİŞİ YARALANMIŞTI

Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine kahvehaneden başlayıp sokak ile caddeye taşan silahlı çatışma sonucu 3 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi yaralanmıştı.

2 YARALININ DURUMU AĞIR

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenilmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir