• DOLAR 32.788
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2457.99
  • ...
İdeal Gençlik Kulübü'nden "Gazze" adlı fotoğraf sergisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İdeal Gençlik Kulübü tarafından Gazze’de yaşanan soykırım ve katliamları anlatan fotoğraf sergisi, üniversitenin Rahva Yerleşkesi'nde sergiye açıldı.

7 Ekim'den bu yana devam eden vahşeti gündemden düşürmek istemeyen İdeal Gençlik Kulübü, fotoğraf sergisiyle Gazze’de yaşanan katliamlara dikkat çekti.

Gazze’de yaşanan soykırım ve katliamlara dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için resim sergisi düzenlediklerini belirten Bitlis Eren üniversitesi İdeal Gençlik Kulüp Başkanı, Mehdi Uysal, farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Uysal, "İdeal gençlik olarak üniversitede Gazze için farkındalık oluşturmaya çalıştık. Bunun için bir resim sergisi düzenlemeye karar verdik. Açtığımız sergi yoğun ilgi gördü. Filistin'i unutmayacağız, unutturmayacağız." ifadelerini kullandı.

Düzenlenen fotoğraf sergisini Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş'ın yanı sıra bazı siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş gezdi.  (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir