• DOLAR 32.788
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2457.99
  • ...

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yeni bir anlaşmaya imza attı.

Çiftçi, bir banka ile protokol imzalayarak Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı üyelerin pos kesintilerinden indirimli hizmet almasını sağlayacak.

Esnafın sıkıntı yaşadığı bir dönemden geçtiklerini belirten Çiftçi, "Bu riskli ve sıkıntılı zamanlarda üyelerimizin en rahat şekilde ve maddi kazançlarının artmasına yardımcı olmak için Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı olarak muhtelif kurum ve kuruluşlarla anlaşmalar yaparak esnaflarımızı rahatlatmaya çalışıyoruz. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Daha öncede esnaflarımızın dile getirdiği pos kesintilerinin yüksek olduğu şikayeti sonucunda bankalar ile görüşmemiz sonucunda anlaşmalarımız devam ediyor. Bu minvalde İş Bankası ile yaptığımız POS cihazında üyelerimize indirim anlaşmasına vardık." dedi.

Üyelerine yönelik çalışmalarının devam edeceğini vurgulayan Çiftçi, "Bu yaptığımız anlaşmayla ertesi gün çekilen işlemlerde limitsiz olarak İş Bankası kendi bankasına ait kartlarda kesinti oranı olarak yüzde 2.29 diğer banka kartlarına ise yüzde 2.69 olarak belirlendi. Aylık POS ücreti ise 119 TL’dir. Üyelerimiz bu yaptığımız anlaşmadan yararlanmak için İş Bankası şubelerine giderek pos cihazını alabilirler. Anlaşmamız yılsonuna kadar devam edecektir." ifadelerini kullandı.

(İLKHA)