• DOLAR 34.265
  • EURO 37.686
  • ALTIN 2911.814
  • ...
Pkk Saldırıyor, Devlet Seyrediyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Pkk/Bdp/Kck/Ydg-h milisleri tarafından İslami STK, Parti ve ailelere yönelik onlarca saldırı 2013 yılı içerisinde gerçekleştirildi.

Yapılan bütün bu saldırılar sonucunda faillerden bir kişi bile yakalanmazken, bu saldırılara devletin göz yumması dindar halkın tepkisine yol açmaktadır.
 
İşte Pkk’li milislerin sadece 2013 yılı içerisinde gerçekleştirdiği hain saldırılar…

PKK-BDP yandaşları, Mersin`de dindar olarak bilenen vatandaşın işyerine metal parçalar ve bilye ile güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı ile saldırdı. Aynı işyerinin daha önce aynı şekilde saldırıya uğramıştı. (20 Şubat 2013)

Diyarbakır`da İslami faaliyetlerde bulunan Yusufi-Der`e PKK/ BDP provokatörleri tarafından çivi tesirli ses bombası atıldı. (10 Nisan 2013)

Bir grup PKK’li öğrenci Dicle Üniversitesinde Kutlu Doğum Afişleri asan dindar öğrencilere saldırdı. Pkk’li öğrencilerin saldırısı sonucu iki kişi ağır yaralandı. (10 Nisan 2013)

Şırnak`ın Cizre ilçesinde PKK`nin sözde gençlik yapılanması YDGH, dindar olarak bilinen 3 ailenin evine el yapımı bomba attı. Saldırıda yaralanan olmazken evlerde maddi hasarın oluştuğu görüldü. (15 Ağustos 2013)

Şırnak`ın Silopi ilçesinde PKK yandaşı kalabalık bir grup ilçede yeni açılan bir alışveriş merkezine saldırdı. (17 Ağustos 2013)

Diyarbakır`ın Silvan ilçesinde korsan gösteri yapan bir grup, Diyarbakır Caddesi`nde bulunan HÜDA PAR ilçe binasına taşlı saldırıda bulundu. (23 Ağustos 2013)
 
Hakkari`nin Yüksekova ilçesinde PKK`liler tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan Bengin Özbek`in durumunun iyi olduğunu söyleyen Özbek ailesinin avukatı Mehmet Mehdi Oğuz, Yüksekova`da bu tür olayların yeni olmadığını, aynı
zihniyetin, geçmişte de dindar insanlara yönelik sindirme çabalarına şahit olduklarını söyledi. (30 Ağustos 2013)

Şırnak`ın Cizre ilçesinde PKK`nin sözde gençlik yapılanması YDGH, dindar olarak bilinen bir ailenin özel aracına el yapımı bomba attı. Saldırıda yaralanan olmazken araçta maddi hasarın oluştu. (19 Eylül 2013)

Şırnak`ın Silopi İlçesi`nde Hür Dava Partisi (Hüda-Par) İlçe Başkanlığı`na yüzleri kapalı bir grup tarafından çivilerle güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı ve molotoflu saldırı yapıldı. ( 19 Eylül 2013)

Diyarbakır`da İslami faaliyetlerde bulunan Sahabe Der temsilciliğine, PKK çeteleri tarafından bombalı saldırı düzenlendi. (26 Eylül 2013)

Şırnak’ın Cicre İlçesinde Pkk yandaşları tarafından 32 işyeri ateşe verildi. 32 işyeri kullanılamaz hale geldi. (10 Ekim 2013)

Mersin`de PKK/BDP`li oldukları belirtilen 50-60 kişilik bir grup satır ve bıçaklarla, kurban derisi toplamak isteyen Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi üyelerine saldırdı. Olayda aralarında Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi Başkanı Veysi Yumlu`nun da bulunduğu 7 kişi yaralandı. (15 Ekim 2013)

PKK/BDP`li çeteler, Yusufi Der`in Diyarbakır`ın Bağlar ilçesinde bulunan binasına bombalı saldırı düzenledi. Saldırıya derneğin yetkilileri ve halk sert tepki gösterdi. (16 Ekim 2013)

İstanbul`da, PKK`nin sözde gençlik yapılanması YDG-H, dindar olarak bilinen esnafın işyerine molotofkokteyli ile saldırdı. (20 Ekim 2013)

PKK`nin gençlik çetesi YDG-H, Şırnak`ın Cizre ilçesinde bulunan Nur Mahallesinde ikamet eden ve dindar olarak bilenen ailelerin evlerine silahla saldırmak istedi. Mahallenin yoğun tepkisi üzerine geri çekilen yüzleri kapalı 60 kişilik grup, 2 kişiyi yaraladıktan sonra ara sokaklara kaçtılar. (23 Ekim 2013)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir