• DOLAR 34.273
  • EURO 37.685
  • ALTIN 2920.508
  • ...
Ölen taşeron işçisinin ailesine aylık bağlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Kadın ve Doğum Hastanesinde 14.10.2013 tarihinde elim bir kaza sonucu asansörde sıkışarak hayatını kaybeden 52 yaşındaki taşeron işçisi Halil Düğer'in ailesine dul ve yetim aylığı bağlandı.

 

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kaşif Kılıç'ın, aiyleye dul ve yetim aylığı bağlanması için talimat vermesi üzerine bir günde taşeron işçisi Halil Düğer'in Eşi Huriye Düğer ve 9 ile 5 yaşları arasındaki 3 çocuğuna Dul ve Yetim aylığı bağlandı. 23.10.2013 tarihinde İl Müdürü Kaşif Kılıç tarafından aileye yapılan taziye ziyareti esnasında aylık bağlanma belgeleri elden verildi.

 

Taziye ziyaretinin ardından açıklama bulunan Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, SGK İl Müdürlüğü, ölen işçi Halil Düğer'in eş ve çocuklarının mağdur olmaması için gerekli çalışmaları hızlandırarak, aileye bir günde dul ve yetim aylığı bağladığını söyledi. Sosyal Güvenlik Kurumunun kara gün dostu olduğunu ve bu gibi acı günlerde her zaman vatandaşın yanında olduğunu dile getiren Kılıç, sigortalı olmanın çok önemli olduğunu vurguladı. (Mehmet Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir