• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2528.57
  • ...
İşgal rejimi gece boyunca saldırdı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal rejimi, halkı zorla aç ve susuz bırakarak büyük bir insani felakete yol açtığı Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına 227. gününde de devam ediyor.

Filistin resmi ajansı WAFA'da yer alan haberde, Gazze kentindeki Tel el-Heva Mahallesi'nin güneyindeki Netzarim koridorunda konuşlanan işgal topçuları ile savaş uçakları, Gazze'nin Zeytun Mahallesi'ni yoğun şekilde bombaladı. Saldırıda şehit olanlar ve yaralananlar oldu.

Gazze kent merkezinin Derac Mahallesi'nde bulunan Şeyh Zekeriya Camii çevresinin işgal savaş uçaklarınca bombalanması sonucu yaşamını yitiren 3 kişinin naaşı Ehli Baptist Hastanesi'ne getirildi.

İşgal savaş uçakları, Gazze'nin güneyindeki Es-Sabra Mahallesi'nde bir evi bombalaması sonucu şehit olanlar ve yaralananlar oldu.

Savaş uçakları, Gazze'nin Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde de "El-Attar" ailesine ait vi bombaladı. Saldırıda 3 kişi şehit oldu, onlarca kişi yaralandı.

İşgal ordusu "Apache" tipi helikopter ve topçu ateşiyle Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı'nı bombaladı, saldırı sonucu ölen ve yaralananlar oldu.

İşgal ordusunun Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya kentinde "Lebid" ailesine ait bir apartmanı hedef alması sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir