• DOLAR 32.591
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2435.875
  • ...
Ebu Ubeyde'den son dakika açıklamalar: Kayıpları çok daha fazla!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas'sın silahlı kanadı İzzedin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, siyonist rejimin katliam saldırıları devam ederken yeni bir açıklama yayımladı. Siyonist rejime yıpratma savaşı konusunda meydan okuyan Ebu Ubeyde, Gazze ve Filistin için tüm dünyada dayanışma içinde olan özgür insanlara da selamını iletti.

Ebu Ubeyde'nin açıklamasından satır başları şu şekilde;

'DÜŞMAN VE ONUN NAZİ HÜKÜMETİ HALKIMIZA KARŞI EN İĞRENÇ SOYKIRIM SUÇLARINI İŞLEDİ'
7 Ekim'den bu yana geçen 32 haftada Gazze halkı ve direnişi, düşmanın barbarlığına karşı eşit olmayan bir savaş ve efsanevi bir savunma gerçekleştirdi. Uzun günler, geceler ve haftalar boyunca, düşman ve onun Nazi hükümeti halkımıza karşı en iğrenç soykırım suçlarını işledi.

'İSRAİL, REFAH, ZEYTUN VE JABALİA'YA KARA SALDIRISI BAŞLATMAYA KARAR VERDİ'
Düşman ordusu Gazze'de işlediği suçlarla askeri başarı olarak övünüyor. Düşman, bir dizi karışıklık içinde, kolayca hedef haline geldiklerini düşünerek Refah, Zeytun mahallesi ve Cebaliye'ye kara saldırısı başlatmaya karar verdi.

'10 GÜN İÇİNDE 100 FARKLI İSRAİL ARACINI HEDEF ALDIK'
10 gün içinde saldırı bölgelerinde 100 farklı İsrail aracını hedef aldık. Düşman kayıplarının bir kısmını açıklıyor, ancak bizim gözlemlediğimiz çok daha büyük. Açlık, yıkım ve ölüm savaşına rağmen direnişimiz ve onun arkasındaki halkımız her taraftan düşmanın karşısına çıkıyor.

EBU UBEYDE, İŞGALCİLERE MEYDAN OKUDU
İşgali ifşa eden bu eşi benzeri görülmemiş dayanışma, Aksa Tufanı'nın küresel bilinçte yarattığı depremin bir ifadesidir. Düşmanla uzun bir yıpratma savaşına hazırız.

Halkımızı yok etmek için kullanılan ABD silahları, bu kriz düşmanının tek başarısı olan büyük yıkıma neden oluyor. Biz gökyüzüyle, havasıyla, denizi ve kumuyla Gazze'yiz ve düşmana yaklaşmakta olanın daha da kötü olduğunu söylüyoruz.

'DAYANIŞMALARINDAN DOLAYI TÜM DÜNYADAKİ ÖZGÜR İNSANLARA SELAM OLSUN'
Dayanışmalarından dolayı Avrupa, Asya, Güney Amerika ve tüm Dünya'daki özgür insanlara selam olsun. Halkımız; sabrınızın sonucu rahatlama ve zaferden başka bir şey olmayacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir