• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
Geleceğe Nefes Projesi'ne uluslararası ödül
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Verilen ödülü sosyal medya hesabından duyuran Bakan Yumaklı “7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın gönülden destek verdiği “Geleceğe Nefes" kampanyamız sınırları aşarak Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) tarafından ödüle layık görüldü." İfadelerini kullandı.

Bakan İbrahim Yumaklı yaptığı paylaşımda Orman Genel Müdürlüğü tarafından 2019 yılında başlatılan "Geleceğe Nefes" Projesi'nde emeği geçen ve milyonlarca fidanı toprakla buluşturan herkesi tebrik ederek şu sözlere yer verdi; “Milyonlarca fidanı toprakla buluşturmaya ülkemize ve gelecek nesillerimize daha yeşil bir dünya bırakmaya kararlıyız. Ağaç gibi köklü, orman gibi güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz."

Portekiz'in Porto şehrinde düzenlenen törende Bakan İbrahim Yumaklı adına ödülü Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Abdulkadir Polat aldı.

Bakan Yardımcısı Polat, ödül takdiminde yaptığı konuşmada asamblenin bu coğrafyada yaşayan herkes için birlik, barış ve kalkınma sağlamak adına özveriyle çalıştığını belirterek, Türkiye olarak bu bölgenin ve birliğin bir parçası olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Polat, gelecek açısından oldukça önem verdikleri "Geleceğe Nefes" projesinin böylesine önemli bir ​ödüle layık görülmesinin doğru yolda olduklarını gösterdiğine işaret ederek, tüm AKDENIZ-PA üyelerine teşekkür etti. (İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir