• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Mardin'deki STK’lardan zincir marketlerde boykot ürünlerin satılmaması çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'deki STK’lar, işgal rejim mallarına yönelik devam eden boykota dikkat çekmek için kentteki zincir marketlerin önünde basın açıklaması düzenledi.

Zincir marketlerin bulunduğu 3 farklı yerde düzenlenen basın açıklamasını STK'lar adına İzzettin Elhatip okudu.

“Siyonistler uluslararası ateşkes çabalarını karşılıksız bırakarak insani yardımları engelliyor”

İşgal rejiminin 7 Ekim’den bu yana Filistin halkına yönelik katliamlarını devam ettirdiğine dikkat çeken Elhatip, “Malumunuz olduğu üzere işgalci israil 7 Ekim’den beri Gazze’de, Filistin’de katliamlarına vahşice devam ediyor. Burada yaşlı, kadın, çocuk demeden hareket eden her şeyi yok ediyor. Refah kentine sığınan yaklaşık bir buçuk milyon Filistinli kardeşimizi ölümle tehdit ediyor. Tüm imkânsızlıklara rağmen göçe zorluyor. Siyonist israil uluslararası ateşkes çabalarını karşılıksız bırakarak insani yardımları engelliyor.” şeklinde konuştu.

Elhatip, katil siyonistlerin mallarını satan ve destek veren zincir marketlere, boykot ürünlerin satılmaması çağrısında bulunarak, “Bilindiği üzere ülkemizin genelinde ve kadim şehrimizde hala israil menşeli ürünler raflardaki yerini koruyor. Hatta bu yetmiyormuş gibi Kooperatif Market, Migros, Bim, A-101 ve Şok adı altında faaliyet yürüten zincir marketler israile destek veren markaları hem satıyor hem de ürünlerini indirimli ürünler kategorisine koyuyor. Gazzeli kardeşlerimizin kanına giren rantçı sermayeye ve onlara bu ticaret iznini tanıyan şirket ve firmalara sesleniyoruz ve diyoruz ki eter artık.” ifadelerini kullandı.

Elhatip, “Vicdanlar dayanmıyor, yüreklerimiz sızlıyor, uykularımız kaçıyor. Bu marketlerde satılan her bir ürün Filistinli kardeşlerimizin bedeninde çığlık oluyor. Kurşun olup onu hayattan koparıyor. Ne olursa olsun bu marketlerde israil ürünlerini, markalarını istemiyoruz. Hatta sadece bu zincir marketlerle kalmayıp ülke genelinde barbar israili destekleyen tüm ürünleri, markaları boykot ediyoruz. Artık tahammülümüz kalmadı, sabrımız tükeniyor. israil, Filistinli kardeşlerimize her türlü işkenceyi yapmasına rağmen ürünlerini tüketerek, güçlerine güç katıyoruz. Ekonomilerini güçlendiriyoruz.” dedi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir