• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
Operasyonların ardı arkası kesilmiyor: Kassam ve Kudüs Tugayları onlarca işgalciyi imha etti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Sabah saatlerinde işgal altındaki Askalan'ı roket yağmuruna tutan Kassam Tugayları  Gazze Şeridi'nin güneyinde, Refah şehrinin doğusundaki El Tabain Camii arkasında bir, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye  Kampı'ndaki Abu Al-Aish Caddesi'nde iki merkava tankını Yasin-105 füzeleriyle imha etti. Kassam Tugayları ayrıca Zeytun'da  D9 askeri buldozerini  Yasşn-105 ile hedef aldığını duyurdu.

El Kassam Tugayları, sabahtan bu yana işgalcilere ait toplam 7  askeri aracı (4 tank, 2 asker taşıyıcı ve 1 buldozer) hedef alınıp imha edildiğini, özel kuvvetlerle bir evin patlayıcılarla patlatıldığını, işgalci işgal güçlerinin havan toplarıyla hedef alındığını duyurdu.

Ebu Ali Mustafa Tugayları da dün El Kassam Tugayları ile birlikte Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye Kampı'ndaki Ebu Sultan Kavşağı yakınına sızan bir Siyonist aracı hedef aldıklarını duyurdu. 

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Tugayları ise Cibaliye kampında işgalci güçleri pusuya düşürerek sıfır noktasından vurdu.  Ayrıca Refah kapısı civarında Siyonist düşmanın askeri yoğunlaşmaları ve sızan araçları ağır kalibreli havan toplarıyla bombalandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir