• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Eğitimci Yazar Aydoğan: Şeytan ve taraftarlarının saldırılarına karşı bizi muhafaza edecek şey ailedir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İdeal Eğitim Vakfı (İDEV), "Ailem Cennetim Olsun İdeal Eğitim Seminerleri" ismiyle Türkiye'nin birçok şehrinde aile seminerleri düzenliyor.

Bu kapsamda Şanlıurfa'da "Örnek Bir Aile: Peygamber Evi" konulu seminere katılan Eğitimci-Yazar Abdulkadir Aydoğan, İLKHA'ya konuştu.

Aydoğan, şeytan ve taraftarlarının saldırılarına karşı bizi muhafaza edecek şeyin aile olduğunu dile getirerek bu bilinç ve şuuru topluma yansıtmaya çalıştıklarını belirtti.

"Son 20 yılda büyük ailelerimize saldırdılar"

Aydoğan, "Malumunuz küresel emperyalizm, 1. Dünya Savaşından sonra İslam ümmetini paramparça etti. İslam ümmetini ırklara, milletlere, kabilelere ayırarak bölük pörçük etti. 1. Dünya Savaşından sonra tek kalan şeyimiz  aileydi. Son 20 yılda büyük ailelerimize saldırdılar. Şimdi anne, baba ve çocuklardan oluşan aileye de saldırıyorlar. Telefon, internet üzerinden ayrıştırıyorlar. Toplum olarak aileye yönelik küresel emperyalizmin, şeytan ve taraftarlarının bir saldırısı var. İDEV olarak kurulduğumuz günden beri bu saldırıya göğüs gerdik. Nitekim Kur'an'da geçen 'usra' kavramının diğer manası da savaşta seni koruyan zırh. Şeytan ve taraftarlarının saldırılarına karşı bizi muhafaza edecek şey ailedir. Biz bunun farkındayız ve toplumumuza bu bilinci, şuuru yansıtmaya çalışıyoruz." dedi.

"Batıdan ithal ettiğimiz kanunlar toplumumuza ne huzur ne de saadet getirdi"

Batıdan ithal edilen kanunların topluma huzur ve saadet getirmediğini ifade eden Aydoğan, "Allah'u Teala'nın hüküm ayetleri var. İslam'da aile hukuku denilen bir hukuk var. Biz toplumumuzun, Allah'ın ayetlerine göre ailelerini muhafaza etmelerini, dünya ve ahiret saadet ile selametine nail olmalarını istiyoruz. Batıdan ithal ettiğimiz kanunlar, yasalar, maddeler bizim toplumumuza ne huzur ne de saadet getirdi. Bu toplumun bin yıldan fazladır inanç değeriyle, İslam'la tekrardan kendi özüne dönüp Allah'ın hükümlerini, ayetlerini, emirlerini ailelerimize ve toplumumuza uygulayalım istiyoruz. Bu bilinci ve duyarlılığı oluşturmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

"Güçlü ailelerin oluşmasını istiyoruz"

Topluma Kur'an'ın aileyle ilgili tavsiyelerini anlattıklarını söyleyen Aydoğan, "Bizler Kur'an'ın hem ibadetine hem siyasetine iman etmiş bir toplumuz. Millet olarak öyleyiz, binlerce yıldır öyleyiz. Kur'an'dan gelen her emir başımızın gözümüzün üstündedir. Bizler de toplumumuza Kur'an'ın emirlerini, aileyle ilgili tavsiyelerini anlatıyoruz. Güçlü ailelerin oluşmasını istiyoruz. Kuvvetli ailelerin oluşmasını istiyoruz. Nitekim Rabbül Alemin firavun düzenini yıkması için Hazret-i Musa'ya 'Ey Musa içinde bana ibadet edilen, namaz kılınan evler oluştur' emrini verdi. Hazret-i Musa bunu başardığı için Firavun'un nizamı bozuldu." diye konuştu.

"Türkiye toplumu İDEV'in hizmetleriyle imar ve inşa olacak"

İDEV'in eğitimci ordusuyla toplumun dünya ve ahiretinin imar ve inşa olmasına vesile olacağını dile getiren Aydoğan, "Bugün siyonizmin kurgulamış olduğu, emperyalistlerin inşa ettiği küresel ve şeytani güçlerin oluşturduğu bu kötülük düzenlerini İslami ailelerle önce engellemek sonra İslam'ın nurunu bütün insanlığa yaymak istiyoruz. İnşallah İDEV olarak Türkiye halkına, eğitime, öğretimine yönelik çok güzel çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımız her geçen gün profesyonel şekilde devam ediyor. Gerek çıkarmış olduğumuz kitaplarla gerek seminerlerimizle Türkiye toplumu İDEV'in daha çok sesini duyacak ve İDEV'in hizmetleriyle inşallah imar ve inşa olacak. Vakfımızın çok güzel çalışmaları ve sağlam bir kadrosu var. Tabiri caiz ise bir eğitimci ordusu var. Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde eğitimcilerin İDEV'e desteği artıyor. Toplumumuzun da ilgisi artıyor. Buradan Türkiye halkına sesleniyoruz; İDEV'i takip edin. İDEV'in programlarını takip edelim hem dünyamız hem de ahiretimizin imar ve inşa olmasına vesile olacak inşallah." ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir