• DOLAR 32.273
  • EURO 35.174
  • ALTIN 2435.421
  • ...
Şanlıurfa'da engellilerden anlamlı sergi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dernek hizmet binasında açılan sergide, dernek bünyesinde verilen kurslarda eğitim alan öğrencilerin ürettiği el sanatları sergilendi.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen sergiye kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergi hakkında bilgi veren Şanlıurfa Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Habib Polat, dernek faaliyetleri ve sergi hakkında bilgi verdi.

"Çarşamba gününe kadar sergimiz merkezimizde açık olacaktır"

Sergiye katılan herkese teşekkür eden Polat, "10-16 Mayıs engelliler haftası nedeniyle dernek olarak bir sergi açtık. Kamu müdürleri ve yardımcılarıyla beraber her yıl 2-3 defa yaptığımız ve bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz serginin açılışını yaptık. Gelen ve katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz; burada gerçekten güzel bir sergimiz oldu. Çarşamba gününe kadar sergimiz merkezimizde açık olacaktır; gelip görmek isteyen gönüldeşlerimizi bekleriz. Bizleri yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Sergimiz karma bir sergidir özellikle amigurumi ve el işçiliğinde ismet hanım ve kabak oymacılığında servet hocamız var. Diğer muhtelif kurslarımızda yine engelli arkadaşlarımız var ama ağırlıklı olarak amigurumi, el işçiliğinde ve kabak oymacılığını yapan genel itibariyle engelli arkadaşlarımız. Bizim kurumumuz da İngilizce, okuma yazma, Kur'an-ı Kerim, dikiş nakış, ev malzemeleri, amigurumi ve el sanatları kurslarımız var ve birçok dalda kurslarımız mevcut." diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir