• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Kassam Tugayları direnişi yoğunlaştırdı: İşgal saflarında ölü ve yaralılar var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kassam Tugayları mücahitleri, Gazze Şeridi'ndeki savaş cephelerinde Aksa Tufanı operasyonunun 219'ncu gününde işgalcilere karşı mücadelesini sürdürüyor.

Kassam Tugayları, Telegram kanalından bugünkü operasyonlara ilişkin yaptığı bilgilendirmede, sabah erken saatlerde Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye Kampı'nın doğusunda düşman kuvvetleriyle şiddetli çatışmalara girdiklerini bildirdi.

Zeytun mahallesinin güneyindeki 8. sokakta  yoğunlaşan düşman kuvvetlerini de ağır kalibreli havan toplarıyla hedef aldıklarını belirten Kassam, bu kez Kudüs Seriyyeleri ile birlikte aynı mahallenin 10. sokağında ağır kalibreli havan toplarıyla işgal kuvvetlerini hedef aldıklarını aktardı.

Kassam, yine Cibaliye mülteci kampının doğusunda bir siyonist "Merkava" tankına drone aracılığıyla zırh karşıtı patlayıcı atmayı başardıklarını kaydetti.

Tank alev aldı, içindekiler öldü ve yaralandı

Kassam Tugayları, işgalcilerin ölümüne ve yaralanmasına neden olan bir operasyona ilişkin, şu bilgiyi verdi: "Cibaliye kampının doğusunda bulunan siyonist 'Merkava' tankını 'Yasin-105' roketiyle vurarak tankın alev almasını sağladık; bunun sonucunda içindekiler de öldü ve yaralandı."

Bunların yanı sıra Kassam Tugayları, kampın doğusundaki düşman kuvvetlerini yine havan toplarıyla vurduklarını bildirdi.

Kassam Tugayları, bu kez kampn doğusundaki Riyad El Salih Camii'nin arkasında iki Siyonist tankı da Yasin 105 roketleriyle hedef aldıklarını kaydetti.

Kassam Tugaylarının, bölgedeki şiddetli çatışmaları sürüyor.  (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir