• DOLAR 32.589
  • EURO 35.548
  • ALTIN 2439.115
  • ...
İşgalci Cebeliye'ye saldırı başlatmıştı: Hamas'tan açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejimi Gazze'nin güneyindeki Refah'ta saldırılarını sürdürürken bugün kuzeydeki bölgelere de saldırı başlattığını duyurmuştu. Hamas'tan açıklama geldi.

Hamas'tan yapılan açıklamada şöyle denildi;

''Siyonist işgal Ordusu'nun günlerdir Refah şehrinde devam eden operasyona, Gazze'deki Zeytun mahallesi'ndeki saldırı ve suçlara paralel olarak Cebeliye'de askeri bir operasyon başlattığını ve vatandaşları hava ve topçu bombardımanının ortasında tahliye etmeleri konusunda uyardığını duyurması Siyonist terörist hükümetin Gazze'nin tüm bölgelerinde halkımıza yönelik imha savaşını bombardıman, katliamlar, yerinden edilme ve sivil yapıların yıkımının devam etmesi yoluyla sürdürme kararlılığının teyididir.

Sivillere, çocuklara, kadınlara ve yaşlılara karşı işlenen bu suçların tırmandırılmasından, Siyonist faşizmin suçlarını sürdürmesi için örtbas etmeye devam eden ABD yönetimini ve başkanı Biden'ı  sorumlu tutuyoruz.

Uluslararası toplumu ve Birleşmiş Milletleri çekingen duruşundan vazgeçmeye, Siyonist saldırganlığı durdurmak için baskı yapmaya ve silahsız sivillere acil koruma sağlamaya çağırıyoruz.

Bu suç tırmanışının Siyonist ölüm makinesi karşısında direnmeye ve sağlam durmaya devam edecek olan yiğit direnişimizin kararlılığını, saldırganlık kırılana ve topraklarımızda ve evlerimizde yenilgiye uğratılana kadar zayıflatmayacağını onaylıyoruz.'' denildi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir