• DOLAR 32.204
  • EURO 35.008
  • ALTIN 2505.154
  • ...
Antalya'da zabıtayı bıçaklayan sanığın şaşırtıcı mahkeme ifadesi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, Meydankavağı Mahallesi 12. Cadde'de gerçekleşen bir olayda, 27 Şubat'ta bir büfenin önünde oturan İsmail Kanmaz (60), mesai arkadaşı Erdal V'nin (36) bıçaklı saldırısına maruz kalarak hayatını kaybetti. Şüpheli, olay yerine gelen polis ekibine teslim oldu. Olayın cep telefonu kamerasıyla kaydedildiği belirtildi.

"KASTEN ÖLDÜRMEDEN" TUTUKLANMIŞTI

Adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, sulh ceza hakimliğince "kasıtlı adam öldürme" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, Muratpaşa Belediyesi zabıta personeli İsmail Kanmaz'ı bıçaklayarak öldüren sanık Erdal V. ile mağdurun yakınları ve avukatları hazır bulundu. Kimlik tespiti ve iddianamenin okunmasının ardından söz alan sanık Erdal V, yaklaşık 10 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü ve ilaç kullandığını dile getirdi.

Olay günü hastaneye gittiğini ve doktordan rapor almak istediğini belirten sanık, "Her şey üzerime geliyor, her şeyi çift görüyorum" diyerek şikayetçi olduğunu ancak doktorun ilaç yazarak kendisini gönderdiğini ifade etti. Evine döndükten sonra kıyafet değiştirdiğini ve işe gittiğini belirten Erdal V, şunları ekledi: "İsmail ağabeyle selamlaştık. Öğlen yemeği için markete bıçak almaya gittim. Ancak bıçak bulamadım. Kasap dükkanından bıçak satın aldım ve zabıta aracına doğru yola çıktım. İsmail ağabey beni büfeye çağırdı. Sohbet ederken bana hakaret ettiğini düşündüm ve sinirlendim. Olayın ardından kendimi kaybettim. Kesinlikle öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Olay sırasında kontrolümü kaybettim."

20 GÜN ÖNCE BİRLİKTE ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞLAR

Sanık, belediyede 10 yıldır görev yaptığını, rahatsızlığının ise 8 yıldır var olduğunu dile getirerek, maktulle de olaydan 20 gün önce beraber çalışmaya başladıklarını kaydetti.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir