• DOLAR 32.223
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2528.521
  • ...
Özel: Adaylık tartışmasının sırası mı şimdi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Özgür Özel, “Partide her şey çok iyi giderken eski bir hastalığı nüksettirmeye çalışıyorlar. Zamanı mı şimdi? Günü gelince çok demokratik bir şekilde en doğru adayı belirleriz. O yüzden eski bir hastalığı terk etmek için kestim attım” ifadelerini kullandı.

Özel, pozisyonunu teknik direktör olarak tanımladı. Örneği yine Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı işaret ederek futboldan verdi.

Özgür Özel, “Teknik direktör olarak şimdi takımda benim bir sağ açığım var, bir sol açığım var. Sağ açık Mansur Yavaş, sol açık Ekrem İmamoğlu. Yarın bakarsın orta sahadan çok kabiliyetli biri daha gelir, bambaşka şeyler olur. Ama bugün için böyle sağ açık, sol açık, çift santrafor oynuyorken ‘Aman birbirinize pas atmayın’ denir mi? En büyük hastalık takımın içindeki çekişmelerdir. Rakibin yapamadığını, takım içindeki çekişme yapabilir” dedi.

Medyascope internet sitesine konuşan Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan görüşmesinin ayrıntılarını da değerlendirdi.

‘Erdoğan mesafeli değildi, karşılıklı espriler oldu’ diyen Özel, “Toplantının geneli diplomatik bir dil içinde geçti” ifadelerini kullandı. Gerilim siyasetinin terk edilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir