• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Hak Seda Yayın Hayatına Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Basın ve enformasyonun gün geçtikçe önem kazandığı günümüzde; doğru, ilkeli ve halkın dini ve ahlaki değerlerine saygılı gazetelerin de sayısı artıyor.

Muş`ta uzun zamandan beri çıkması beklenen ve yerel basına yeni bir soluk ve bakış açısı getirecek olan Hak Seda gazetesi okurları ile buluştu.

Muş`ta, tarafsız ve halkın sorunlarını cesurca kamuya yansıtacak bir gazeteye ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Hak Seda Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nesim Yılmaz, Hak Seda`nın Muş`un yerel basınında yeni bir soluk olacağını söyledi.

Gazetenin içeriğinin doğru gerçekçi ve cesurca hazırlanacağını dile getiren Yılmaz, bu anlamda Hak Seda`nın yerel basındaki boşluğu dolduracağını ve gazetenin Hakkın ve halkın sesi olacağını kaydetti.

Her zaman için okurlarının öneri, görüş ve eleştirilerine açık olacaklarını, okuyucunun tepkilerini dikkate alacaklarını kaydeden Yılmaz, gazetelerinin kısa sürede halkın teveccühünü kazanacağına inandığını belirterek Hak Seda`nın Muş halkı için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir