• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Mahalle sakinleri tozdan nefes alamaz oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Şanlıurfa'nın Devteşti Mahallesi'nden geçip çimento fabrikasının yanından Bozova yoluna bağlanan Açıksu yolunda Temmuz ayından bu yana devam eden çalışmalar vatandaşları bezdirdi.

Çalışmalar kapsamında yolun zeminine dökülen beyaz mucurun neden olduğu tozdan rahatsız olan halk çalışmaların bir an önce bitirilmesini istedi.

Yol üstünde marketçilik yapan esnaf, tüm eşyalarının toz duman içinde olduğunu birçok yere başvurdukları halde hiç kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini söyledi.

Yol kenarındaki evler,işyerleri ve ağaçlar tozdan dolayı beyaza bürünmüş durumda . Oluşan tozlardan en çok etkilenenler ise yol üzerinde evleri olan vatandaşlar.

Yol kenarında evleri bulunan birçok kişi oluşan tozların evlerine kadar geldiğini temiz bir yerlerinin kalmadığını astım hastası insanların olduğunu bu hastaların tozdan çok etkilendiğini yetkililerin bir an önce bu yola bir çözüm bulmalarını istedi.
Belediyenin arasıra sulama yaptığını ama bunun çözüm olmadığını belirten halk belediyenin veya İl Özel İdare'nin buraya bir an önce el atmasını istiyor.(Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir