Kasaplar gece mesaisinde
Kurban Bayramı münasebetiyle et satışı duran kasaplar Kurban Bayramı boyunca gece geç saatlere kadar kıyma çekti.
ŞANLIURFA - Siverek ilçesinde Kurban Bayramı boyunca gündüz kurban kesimi ile uğraşan kasaplar gece ise gece geç saatlere kadar halkın getirmiş olduğu etleri çekti.
Kesilen kurban etlerini derin dondurucularda saklamak isteyen halk, etlerini kilosu 1 TL karşılığında kasaplarda çekti. Ofis Mahallesi'nde kasaplık yapan Serhat Sezgin, Kurban Bayramı münasebetiyle uzun süre et satışı yapamayacaklarını belirterek, "Kurban Bayramından sonra uzun süre et satışı yapamayacağız. Uzun süre geçimimize et çekerek sağlayacağız. Mahalle sakinleri pratik olsun diye etlerini derin dondurucularda saklamak için bize getiriyorlar. Günde 50-60 kilo et çekiyoruz." dedi. (A.Uğurlu-İLKHA)
Kesilen kurban etlerini derin dondurucularda saklamak isteyen halk, etlerini kilosu 1 TL karşılığında kasaplarda çekti. Ofis Mahallesi'nde kasaplık yapan Serhat Sezgin, Kurban Bayramı münasebetiyle uzun süre et satışı yapamayacaklarını belirterek, "Kurban Bayramından sonra uzun süre et satışı yapamayacağız. Uzun süre geçimimize et çekerek sağlayacağız. Mahalle sakinleri pratik olsun diye etlerini derin dondurucularda saklamak için bize getiriyorlar. Günde 50-60 kilo et çekiyoruz." dedi. (A.Uğurlu-İLKHA)