• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Solhan Çağrı Der`den yüzlerce aileye et yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bayramın ikinci gününde sabah erken saatlerinden itibaren kurban kesim çalışmalarına başlayan Çağrı Der üye ve gönülleri, kurban eti ulaştırdığı 600 muhtaç ailenin yüzünü güldürdü.
 
Dağıtım öncesi açıklamada bulunan Dernek Başkanı Muhsin Barış, "Hamdolsun, biz Solhan Çağrı -Der olarak Kurban Bayramında da hayırsever vatandaşlarımız ile muhtaç kardeşlerimiz arasında hayır köprüsü olduk. Bu yıl diğer yıllara göre kurban kesimi daha da çok olduğu için bizler de daha fazla muhtaç aileye kurban etini ulaştırdık. Vekaletlerini aldığımız birçok kardeşimizin Allah için adadıkları kurbanlıklarından elde ettiğimiz yaklaşık bir ton 200 kilo eti muhtaç kardeşlerimize ulaştırdık.
 
Sabahın erken saatlerinde mezbahanede başlayan çalışmalarımız akşam geç saatlere kadar sürdü. Solhan merkezine bağlı 4 mahalle olmak üzere 8 ayrı dağıtım noktasında büyük heyecanla, her aileye "bir tebessüm bir sadaka" bilinci ile muhtaç kardeşlerimizin kapılarına kadar giderek üye ve gönüllülerimizin fedakarane çalışmaları ile yardımımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bugünleri bize gösteren Yüce Allah`a hamdu senalar olsun." dedi. (Behçet Aslan - İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir