• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bayramlar Nuh Eğitim Der ile güzelleşiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Her yıl düzenli olarak Kurban Bayramlarında et yardımında bulunan Nuh Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği, bu yıl da toplu olarak kestiği kurbanların etleriyle ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.
 
Sırf Allah rızası için gayret gösterdiklerini ifade eden Nuh Eğitim Der Yardım Komisyonu Başkanı Zekeriye Tatar, "Alemlerin Rabbine Hamdolsun ki bizi bir Kurban Bayramına daha ulaştırdı. Öncelikle tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar, huzur getirmesini Rabbimizden niyaz ederiz.
 
420 aileye et yardımı
Malumunuz olduğu üzere her yıl Nuh Eğitim Der öncülüğünde kurbanlar kesiliyor. Bu yıl da bir ay öncesinden başlayarak çalışmalara başladık. Kurban Bayramının ilk gününde bayramı kutladık. İkinci günü ise kurbanları kestik. Dernek üye ve gönüllülerimizle beraber 6 grup şeklinde Şırnak merkezde kurban etlerini dağıttık. Kurban etleri 420 aileye ulaştı. Bu aileler de ihtiyaç sahibi ailelerdi. Özellikle yetim ve sahipsiz insanların o hayır dualarını aldık.
 
"Akan kanının durmasına vesile olsun"
Özellikle bu hayrın işlenmesinde emeği geçen, yardım eden, fakir aileleri tanımamızda yardımcı olan, kurban eti taşıyan, dağıtan, hazırlayan ve arabalarıyla yardım dağıtan tüm üye ve gönüllülerimizin Allah hayrını ilahi dergâhında rızası için kabul etsin. Alahu Teala yaptığımız kurban eti bağışlarını mazlum ve kimsesizlerin akan kanının durmasına, Hakkın gelmesine, huzur ve barışın sağlanmasına vesile kılsın. Allah hepinizin yardımını kabul etsin." temennilerinde bulundu. (Mustafa Erkan - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir