• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Hamas'tan son dakika çağrısı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cafer Selçuk

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'tan Batı Şeria'da tırmanan gerilimle ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi;

Yerleşimci milislerin Batı Şeria'nın şehir, köy ve kasabalarında konuşlanmış halkımıza yönelik  saldırıların artması ve vatandaşlara, onların topraklarına, evlerine ve mülklerine yönelik barbarca saldırılar yapılıyor.  Bu, faşist yerleşimci hükümetin doğrudan denetimi altında ve işgal ordusunun tam koruması altında gerçekleştiriliyor. Bunlar, Siyonist düşmanın, Batı Şeria topraklarını ele geçirme ve halkı buradan sürme ve yerinden etme planı kapsamında Filistin topraklarını kasıp kavurmak için yerleşimci sürülerini serbest bırakarak işlediği savaş suçları olarak tanımlanıyor.

▪️  Halk kitlelerimizi ve kahraman direnişçilerimizi bu planlar karşısında ayağa kalkmaya, devrim ve direniş hareketini yükseltmeye çağırıyoruz. Siyonist düşmanla ve onun aşırılıkçı yerleşimcilerden oluşan cani milisleriyle çatışmak, bu barbar saldırılara karşı koymak ve Tufan Savaşı'ndaki kahramanca birlik imajını tamamlamak için harekete geçilmelidir. 

 Halkımızı ve onların topraklarındaki varlıklarını hedef alan bu tehlikeli saldırılar,  otoritenin  ve Batı Şeria'daki güvenlik güçlerinin tetikte olmasını ve baskı altında acı çeken halkımızı korumak için kendilerine verilen rolü yerine getirmesini gerektirmektedir. 

▪️ Siyonist düşman, Gazze Şeridi'nde sürekli katliamlar ve imha savaşı yoluyla Filistin halkımıza karşı terörizmin en vahşi biçimlerini uyguladı ve Batı Şeria'da suçları ve ihlalleri, tüm dünyanın dehşete düşüreceği şekilde arttı.  Her yerde, bu faşist işgale direnme seçeneğinin arkasında birlik olunmalı  ve uluslararası toplum, tüm uluslararası sistemlerden gelen bu hain suç davranışını engellemek için çalışmalıdır. .

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir