• DOLAR 32.369
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2405.857
  • ...
Hamas liderinin oğlu şehit edilmişti: Hamas'tan açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Hamas'tan yapılan açıklamada

''İslami Direniş Hareketi Hamas,  büyük bir gurur ve gururla, mücadele eden halk kitlelerine, Arap ve İslam milletimize kahraman şehitleri takdim ediyor:

Kassami şehidi, zulüm gören mücahid:

“Muhammed Resul” Ömer Daraghmeh - Mescid-i Aksa Tufanı Savaşı'nın başlangıcında işgal zindanlarında  şehit  olan Mücahid lider Ömer Daraghmeh'in oğlu. 

İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Tubas ve Al-Fara'a bölgelerindeki kahramanca çatışmalar sırasında bugün şafak vakti ayağa kalkanlar.

Kahraman şehitlerimizin yasını tutarken ve onların mücadele eden ailelerine başsağlığı dilerken, işgal altındaki Batı Şeria'daki yiğit direnişin devam edeceğini, tırmanacağını, varlığının ve nüfuzunun artacağını duyuruyoruz.  Batı Şeria'daki şehit halklarımızın kanının, Gazze ve Filistin'in her parçası Siyonistleri yakacak, bu kutlu topraklarda kalma hayallerini yerle bir edecek yakıt olacaktır.

Ayrıca tüm Mücahidlere ve halkımıza, işgal ordusunun ve yerleşimci çetelerinin hedeflerine saldırmaya devam etmeleri, onların saldırganlık ve suçlarıyla yüzleşmeleri ve onlara mümkün olan tüm araçlarla saldırmaları yönünde çağrımızı yineliyoruz.'' denildi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir