• DOLAR 32.41
  • EURO 34.614
  • ALTIN 2387.512
  • ...
Bingöl Valisi Usta’dan “Ramazan Bayramı” mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vali Usta, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli Bingöllüler, Büyük bir manevi huzurla tamamlayıp uğurladığımız kutlu misafir Ramazan ayı sonrasında; sevgi, saygı, birlik, muhabbet ve hoşgörü gibi yüce değerleri hissetmeyi sürdüreceğimiz Ramazan Bayramı’na erişmenin sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.

Hayatımızda önemli yeri bulunan bayramlar, insani değerlerin yoğun olarak yaşandığı, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının içtenlikle dile getirildiği, barış dilinin kalpleri yakınlaştırdığı müstesna günlerdir.

Bu özel günlerde kırgınlıkları ve dargınlıkları geride bırakmalı; hasta, yaşlı, bakıma muhtaç ve kimsesizleri ziyaret etmeli; aile büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaşlarımıza ve dostlarımıza sevgi, saygı ve hürmetlerimizi göstermeliyiz.

Ramazan ayı münasebetiyle yeniden kuşandığımız kulluk şuurunu, sorumluluk duygusunu, merhamet ahlakını, paylaşma ve kimsesizlerin kimsesi olma idrakini, bizi biz yapan kadim değerlerimizi aynı azim ve kararlılıkla devam ettirmeliyiz.

Bu duygularla; Ramazan Bayramı’nın milletimize ve bütün insanlığa iyilikler, güzellikler ve hayırlar getirmesini diliyor, siz Bingöllü hemşerilerimim Bayramını can-ı gönülden tebrik ediyorum. Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun…” (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir