• DOLAR 32.46
  • EURO 34.661
  • ALTIN 2395.009
  • ...
Afganistan'da IHO EBRAR ile Ramazan bereketi yaşanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Afganistan İslam Emirliği'nin yoksul kalmış bölgelerinde, hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç içerisindeki halka dağıtan IHO EBRAR, başkent Kabil'de de mübarek Ramazan ayı münasebetiyle hazırladıkları gıda kolilerini temsilcileri aracılığıyla tespit ettikleri ailelere ulaştırarak hayra vesile olmayı sürdürüyor.

İhtiyaç sahibi insanlara yönelik yardım çalışmaları yürüten uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR, dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Afganistan'da da ihtiyaç sahibi aileleri Ramazan ayında yalnız bırakmıyor.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de hayırseverlerin katkılarıyla gıda yardımı paketlerini hazırlayan IHO EBRAR, kentteki ihtiyaç sahibi ailelerin sevincine ortak oldu. Hacı Arif Yani tarafından bağışlanan gıda paketleri dul ve yetimlerin de aralarında bulunduğu ihtiyaç sahibi 150 aileye dağıtıldı.

Gıda yardımının yanında ailelere iftar sofrası kurarak köylüleri bir araya getiren IHO EBRAR, büyük bir kaynaşma ve dayanışmaya da vesile oldu.

"Ali Alioğlu", "Zeynep Besimoğlu" ve "Remziye Aziz" adına hayırseverler tarafından gönderilen yardımların desteğiyle Afganistan'ın Kunduz iline bağlı ilçelerde özellikle medrese öğrencileri başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere iftar yemeği verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir