• DOLAR 34
  • EURO 37.858
  • ALTIN 2820.514
  • ...
Gazzeli kadın, Şifa Hastanesi molozları arasında ailesine arıyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AA'nın hastanenin çevresinde görüntülediği ve ismi öğrenilemeyen acılı Filistinli kadın, yıkılan hastanenin koridorlarında, yıkılan duvarları arasında ve avlusunda dolaşarak kocasının giydiği gömleği ve şapkayı yere atılmış halde buldu.

Şifa Hastanesi'nin moloz ve toprağı arasında eşinin izini bulan kadının dilinden hüzün ve acı dolu sözler çıktı: "Kokusunu duydum."

İşgal askerinin Şifa Hastanesi'ne düzenlediği baskından iki gün önce kocasının giydiği kıyafetlerini bulduğunu, gömlek ve şapkanın kokusunun acısını daha da artırdığını ifade etti.

Kocasının ve oğlunun akıbetinden endişeyle arıyor
Gömleği ve şapkasında eşinin izlerine rastlayan kadın hüzünlü bir şekilde, eşinin giydiği pantolon ve ayakkabıyı aramaya devam etti.

Oğlunun da eşiyle birlikte olduğu düşüncesi kadının çaresizliğini artırıyor. Kayıplar arasında ne oğlunu ne de eşini bulamayan kadın onların gözaltına alınmış olabileceği ihtimalinin varlığından güç alıyor.

Kendisine eşlik eden Gazzeli başka bir kadın acılı anneyi, "Merak etme, gömleğinde kan izi yoksa belki gözaltına alınmıştır." şeklindeki sözleriyle kocasının ve oğlunun hayatta olabileceğini hatırlatarak sakinleştirmeye çalıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir