• DOLAR 32.383
  • EURO 34.667
  • ALTIN 2388.387
  • ...
HÜDA PAR'ın belde belediye başkanından Gazze'ye 500 bin lira hibe
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde yüzde 56.8'le 777 oy alarak yeniden belediye başkanı seçilen HÜDA PAR Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, Gercüş İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Bir kez daha belediye başkanı seçilen Özhan'a mazbatasını takdim eden İlçe Seçim Kurulu Başkanı Gamze Göztepe, belediye başkanı ve meclis üyelerine başarılar diledi.

İlçe Seçim Kurulu önünde Belediye Başkanı Özhan'ı karşılayan HÜDA PAR Gercüş İlçe Başkanı Sait Başaran ve partililer, mazbatasını alan Özhan'ın sevincini paylaştı.

Mazbatasını alarak beraberindekilerle belediye binasına gelen Özhan, salavatlar eşliğinde karşılandı.

Burada tebrikleri kabul eden Özhan, belediye binası önünde iki kurban kestirdi.

Salâvatlar eşliğinde makamına oturan Özhan, burada yaptığı konuşmada, seçim süreci boyunca Gazze'yi gündemde tuttuklarını, yine gündemde tutmaya devam ettiklerini söyledi.

Gazze'nin Müslümanların kırmızı çizgisi olduğunu ifade eden Özhan, her platformda Gazze'nin yanında yer alacaklarını dile getirdi.

 

"Belediyemizi Gazze'deki belediyeyle kardeş belediye ilan ediyoruz"

Gazze zaferini görene kadar Gazze'yi gündemlerinde tutacaklarını vurgulayan Özhan, "Sayın Genel Başkanımızın sahada şöyle bir söylemi vardı; 'Kazandığımız belediyeleri Gazze'deki belediyelerle kardeş belediyeler ilan edeceğiz.' İşte biz de burada HÜDA PAR'ın kazandığı Kayapınar Belde Belediyesini Gazze'deki belediyeyle kardeş belediye ilan ediyoruz." dedi.

"Allah bizlerden malımızı infak etmemizi istiyor"

Sadece söylem ile değil eylemlerle de Gazze'nin yanında yer aldıklarını ifade eden Özhan, "Allah bizlerden malımızı infak etmemizi istiyor. Biz de burada kardeşlerimle beraber Gazzeli kardeşlerimize 500 bin lira hibe ediyoruz." diye konuştu.

"Herkese eşit ve adil davrandık"

5 sene önce belediyeyi yüzde 38 oy oranıyla kazandıklarını belirten Özhan, "5 sene zarfında halkımıza hizmet ettik. Hizmette de hiç kusur görmedik. Mümkün mertebe herkese adil bir şekilde davrandık. Beşeriz, elbette bazı kusurlarımız olabilir ama bilerek hiçbir zaman hata işlemedik, işlememeye de özen gösterdik. Rabbime sürekli halkıma hizmetkâr olabilmek için dua ediyorum. Halkımız da bizleri yüzde 56.8 ve 6 meclis üyesiyle bir kez daha seçti. Buradan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Tek derdimiz halka hizmetkar olmak ve bu makamla Rabbimizin rızasını kazanmaktır"

Dünya makamı ve sevgisinde gözlerinin olmadığına dikkat çeken Özhan, şöyle devam etti:

"Tek derdimiz halkımıza hizmetkar olmak ve bu makamla Rabbimizin rızasını kazanmaktır. Bunun dışında hiçbir gayemiz olmadı, olmayacak da. Seçimi tüm Kayapınarlılar kazandı. Bu saatten sonra fitnenin, fesadın değil birliğin, beraberliğin, kardeşliğin zamanıdır. Çünkü Kayapınar'ın buna ihtiyacı vardır. Çünkü gençlerimiz işsizdir. Yapacağımız bir sürü hizmet var. Gençlerimizi nasıl istihdam edebiliriz, beldemize nasıl huzur ve hizmet getirebiliriz bunun için çalışacağız." (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir