• DOLAR 32.37
  • EURO 34.717
  • ALTIN 2386.462
  • ...
Şanlıurfa’da Ramazan ayının operasyon bilançosu açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.

Uyuşturucu ile mücadele, suçluların yakalanması, trafik denetimleri, şok uygulamalar, operasyonlar, sınır kontrolleri ve kaçakçılık gibi güvenlikle ilgili Jandarma ve polis nezdindeki çalışmaları kamuoyuna aktaran Vali Şıldak, bu çalışmaları da takip etti.

Ramazan ayı içerisinde Şanlıurfa merkez başta olmak üzere 13 ilçenin tümüne ziyaretler gerçekleştiren Vali Şıldak, burada ilgili birimlerle Seçim Güvenliği konulu toplantılar düzenleyerek, görev dağılımlarını kontrol etti, bu görevlendirmelerin takipçisi oldu.

Seçim günü sabah 06.00 sıralarında Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde devletin ilgili tüm güvenlik amirleri ile birlikte seçimi takip eden Vali Şıldak, yoğunluğun oluşabileceği olası merkezlere görevlendirmeleri de bizzat kendisi yaptı.

Yıllardan bu yana ulusal haber bültenlerinde istenmeyen olaylarla gündeme gelen Şanlıurfa, ilk kez herhangi bir can kaybının yaşanmadığı bir süreci başarı ile atlattı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir