• DOLAR 32.788
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2457.99
  • ...
Aşdod'da direniş eylemi: Hamas'tan açıklama!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, Aşdod'da gerçekleştirilen bıçaklı direniş eylemine ilişkin açıklama yaptı.

''Biz İslami Direniş Hareketi (Hamas) olarak, işgal altındaki Aşdod şehrinin doğusunda gerçekleştirilen kahramanca bıçaklama operasyonunu tebrik ediyor ve bunun Siyonist düşmanın, çalınan topraklarımız boyunca Filistin halkımıza karşı işlediği suçlara karşı doğal ve beklenen bir yanıt olduğunu düşünüyoruz. Bu, mücadele eden Filistin halkımızın işgalden kurtulmak ve  özgürlük ve bağımsızlıkla gerçekleştirmek için direniş seçeneğine olan inancını teyit ediyor.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs ile Filistin topraklarımızın her yerindeki özgür halklarımıza ve onların devrimci kahramanlarına, yalnızca güç dilinden anlayan bu faşist düşman karşısında kapsamlı direnişi yükseltmeye çağırıyoruz. Terörist ordusunu ve yerleşimci sürülerinin topraklarımızı ve kutsallarımızı Yahudileştirmeye yönelik kötü niyetli planlarından alıkoymanın tek yolu budur.

Kibirli Siyonist düşman, Filistin halkımızın kurtuluş ve bağımsızlık yolunda, ulusal topraklarını, İslam ve Hıristiyan mabedlerini savunma misyonuyla ilerlediğini ve işgalin tüm suçlarının, katliamlarının ve cezai tedbirlerinin uygulandığını anlamalıdır. ''

Bu haberler de ilginizi çekebilir