• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Battalgazi adayı Yıldırım: Şehrimizi 100 yıla yön verecek projelerle planlamalıyız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Malatya'nın merkez Battalgazi ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Battalgazi Belediye Başkan adayı Mühendis Halil Yıldırım, seçime 2 gün kala esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaretlerde esnafın ve vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Yıldırım, HÜDA PAR'ın misyonunu ve seçildikleri takdirde yapacakları hizmetleri anlatarak kendilerinden destek talebinde bulundu.  

"Şehrimizi önümüzdeki 100 yıla yön verecek projelerle planlamamız gerekir!"

Yıldırım, "Sürekli esnafımızın ve halkımızın içindeyiz, sorun ve sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Şehrin imar planında toplumsal değerlerimizi göz önünde bulundurarak uygun imar planının oluşturulması gerekir. Şehrimiz şu anda tamamen virane olmuş durumda. Virane olan şehrimizi önümüzdeki 100 yıla yön verecek projelerle planlanmamız gerekir. İnşallah halkımız bizi seçtiği takdirde, şehrin gidişatına yön verirken masa başında ve kapalı kapılar arkasında 5-10 kişi ile değil, halk ile ortak akıl ile yol alarak belediye kaynaklarını halk ile yöneterek her şeyi şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşacağız ve her bölgeye eşit bir şekilde hizmeti götüreceğiz. Çünkü bununla mükellefiz" ifadelerini kullandı. (İLKHA)








Bu haberler de ilginizi çekebilir