• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR'ın Hekimhan adayı Baytok: Halka hizmet lütuf değil gerekliliktir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Hekimhan Belediye Başkan adayı Yunus Baytok, Yazıhan Belediye Başkan Adayı Fehmi Yılmaz ve beraberindeki heyet, kırsal Girmana, Kocaözü, Kurşunlu, Kurşunlu Dere evleri, Dağ evleri ve Mezere evlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Baytok, partisinin misyonunu ve seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projelerini anlatarak destek talebinde bulundu.

"Halka hizmet lütuf değil, bir gerekliliktir"

Birilerinin halka hizmeti bir lütuf olarak lanse etmeye çalıştığını belirten Baytok, hizmetin lütuf değil bir gereklilik olduğunu söyledi.

Baytok, "Hem ilçe merkezini hem de kırsal mahalleleri ziyaret ederek halkımızla bir araya geliyoruz. Bazı bölgelere hiç hizmet gitmemiş. Bu ne insanidir ne de İslamidir. Belediye başkanları bir kesimin değil, herkesin belediye başkanıdır ve hizmeti herkese eşit bir şekilde götürmesi gerekir. Halka hizmet lütuf değil, bir gerekliliktir. Allah nasip eder ve halkımız bizi seçerse, ilçe merkezi ve köyleri ayırt etmeden nereye ne hizmet gerekliyse o hizmeti yapacağız. Çünkü bunanla mükellefiz." diye konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir