• DOLAR 34.081
  • EURO 38.099
  • ALTIN 2834.237
  • ...
CHP'de para sayma görüntüleri: Belediye başkanları...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin şöyle konuşmuştu. 

"Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi seçimlere gidiyor. Bir tane video koyuyorlar. Para kuleleri. Orada da ilk videoyu gördük, buzluyor etrafı. Dedim ki 'Kesin etrafta bilindik insanlar var ve bunun bir saati, tarihi vardır.' Sonradan çıktı. İlk önce şey demeye kalktılar, 'Bu İstanbul İl Başkanlığı, bu Ekrem Bey'in danışmanı, bunlar CHP kongresinde delegeye para dağıtıyorlar.' Düşünün yani nasıl bir siyasi mühendislik? Hem CHP'nin içini karıştıracak hem CHP'yi bir parti olarak kirletiyor hem CHP'de bizim 5 Kasım Kurultayı'nı parayla satın alınmış bir kurultay gibi gösterip iç karışıklık çıkarıyor. Genel Başkanı tartışmalı hale getirecek, diğer önceki dönemdeki yönetimi hem mağdur edecek hem zan altında koyacak falan. Bir açıldı, 2019 görüntüleri. İstanbul İl Başkanlığı değil, malı satanın avukatının bürosu. Israrla 'Bu binayı veririz ama şu kadarı nakit.' demişler. Bizimkiler ısrar etmiş, 'Hepsini bankadan yollayalım, uğraştırmayın.' 'Yok nakit' demişler. 25'i yollanmış, 15'i nakit getirilmiş. Orada sayılıyor. Sayan kişi, Ekrem Bey'in danışmanı değil, o zamanki il yöneticisi. Hepsinin pozisyonu belli."

Bu haberler de ilginizi çekebilir