• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Bingöl Belediye Başkan adayı Yunus Emiroğlu, Karlıova ilçesini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Bingöl Belediye Başkan adayı Yunus Emiroğlu, HÜDA PAR Karlıova Belediye Başkan adayı Yavuz Bingöl ile beraber Karlıova ilçesinde bulunan esnafı ziyaret ederek, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Esnaf ziyaretlerinden sonra HÜDA PAR Karlıova İlçe Başkanlığında halkla bir araya gelen Yunus Emiroğlu, kazandıklarında nasıl bir belediye hizmeti sunacaklarını anlattı.

Kazandıklarında, beldiyenin HÜDA PAR’ın değil herkesin belediyesi olacağını belirten Emiroğlu, "Adam kayırmadan usanmışa, biz çözüm olacağız. Diyoruz ki bu belediyeyi biz kazandığımızdan Karlıova Belediyesi HÜDA PAR'ın belediyesi olmayacak sadece. Karlıovalıların tamamının belediyesi olacak. Yavuz Başkanımız sadece bizim partimizin belediye başkanı olmayacak. Karlıova'nın belediye başkanı olacak. Ona göre hizmet edecek. Kimin işi o belediyeye düşerse, eğer hakkıysa onu alacak. Ama hiç kimse de oradan haksız bir şey alamayacak. Kimseye kişiye göre muamele yok. Bu bizim partimizin adamıdır. Buna yardımcı olalım, yol verelim ama rakip partinin adamının da işini görmeyelim. Bu olmaz. Biz adalet için çalışıyoruz. Ve insanlar bunu görmeye başladı. Çünkü zaten mevcut yönetimlerde bu sıkıntı var.” dedi.

Yaptıkları her işte Allah’ın rızasını gözeterek hareket ettiklerini söyleyen Emiroğlu, “Yani her anımızda, her sözümüzde, her davranışımızda, her işimizde biz Allah'a hesap vereceğiz. Mademki hesap vereceğiz, o zaman her şeyi onun rızasına uygun yapmaya çalışalım. Bizim derdimiz budur. Ha şu anda yaptığımız iş de inanın sadece bunun içindir. Biz kendimizle beraber bu milletin selametini istiyoruz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir