• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Batman mitingi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

31 Mart yerel seçimlere doğru siyasi partilerin seçim çalışmaları devam ediyor. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla Batman'da miting düzenlendi.

Mitingde konuşma yapan  HÜDA PAR'ın Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı  Batman'a hizmette 'rica' değil 'icra' makamında olmak istediklerini belirterek 'Kandil'in de Ankara'nın da kayyumuna karşıyız'' dedi, 31 Mart seçimlerinde Batman'ı yönetmek için yetki istedi. 

İş kuracak Batmanlı gençlere hibe, evlilik ve çeyiz yardımı, ev hanımlarına ekonomik desteğe ilişkin vaatlerini açıklayan Ramanlı, Batman'ın her bölgesini zenginleştireceklerini, eşit muamelede bulunacaklarını söyledi. 

Partisinin Batman Mitinginde konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ise konuşmasının başında Gazze'deki soykırıma değindi. Yapıcıoğlu, “İnsanlar açlıktan ölüyor. Ben insanım diyen kimse buna kayıtsız kalmamalı. Dünya halkları ayakta ama yönetimler seyirci.” ifadelerini kullandı. 

Kürt meselesinin çözümü için çalışmalar yaptıklarını belirten Yapıcıoğlu Türk solunun Kürt oylarıyla meclise girdiğini  ifade ederek, ''Kürtlerin oylarıyla meclise taşınan marjinal  Türk solunun devrim fantazilerine Kürtlerin çocuklarının kurban edilmesine izin vermeyeceğiz'' ifadelerini kullandı. 

Yapıcıoğlu, ''Kürtlerin birliğinden bahsedenler bir fotoğraf karesine bile tahammül edemediler'' ifadelerini kullanarak siyasetteki nefret dilini eleştirdi. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir