• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ticaret ve Sanayi Odası iftar programı düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ticaret Borsası Fuaye Alanı'nda düzenlenen programın başlamasından önce, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen tarafından iftar duası yapıldı.

İftar programında konuşan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Ramazan ayının İslam coğrafyasında acı çeken tüm Müslümanların birliğine ve dirliğine vesile olmasını temenni etti.

Buluntu, depremin ardından düzenledikleri ilk iftar programına vurgu yaparak şunları dile getirdi:

"Aramızda olması gereken birçok kardeşimiz ve arkadaşımız maalesef burada yok. 6 Şubat depremlerinde birçok acı yaşadık ve gerçekten Kahramanmaraş’ta birçok sevdiklerimizi kaybettik. Bu acıları içimizde buruk bir şekilde hissediyoruz. Deprem sonrası düzenlediğimiz ilk iftar programını gerçekleştiriyoruz, ancak içimizdeki burukluk hala devam ediyor. Ancak hızla, bu acılarla birlikte şehrimizi ayağa kaldırmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak için büyük bir gayretle mücadele ediyoruz."

Programa, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Mehmet Şahin, DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, iş insanları ve kurum müdürleri de katıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir