• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR'ın Adana adayı Demir, esnaftan destek istedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ev ve esnaf ziyaretlerine devam eden Demir, ayrıca şehirdeki oda, STK, basın ve hemşeri derneklerine yönelik ziyaretlerini de sürdürüyor.

HÜDA PAR Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Demir,  Seyhan İlçesi Karacaoğlan Caddesi ve Yüreğir İlçesi Orhan Kemal Bulvarı'nda bulunan esnafı ziyaret ederek, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışının her tarafta olması gerektiğini belirten Demir, "Bu Sefer HÜDA PAR'a oy verelim ve bir değişim rüzgârını başlatalım" ifadelerini kullandı.

Esnafın sorunlarını büyük bir dikkatle dinleyen Demir, not aldırdığı sorunlara yönelik mevcut belediyecilik anlayışına dur demek ve HÜDA PAR'ın hayatın her alanında olması için destek talebinde bulundu.

Esnaf ziyaretinde Demir'e İlçe Belediye Başkan adayı Murat Temur, meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

Daha sonra seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine akşam da devam eden Demir, Kalem Vakfı yöneticileri ve Bitlisli Ensariler Derneği Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği üye ve gönüllüleriyle bir araya geldi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, yerel seçimler başta olmak üzere gündeme ilişkin konuların yanı sıra kentin sorunları, kent için yapılması gerekenler ve Adana'da bulunan ve kente ikamet eden Bitlislilerin mahalle hizmetleri bazlı genel talepleri konuşuldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir