• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ramanlı: Seçildikten sonra da aynı yolda aynı enerjiyle yürüyeceğiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor ve halkla buluşmaya devam ediyor.

Sabah erkan saatlerde hayvan borsasını ziyaret eden Ramanlı, esnaf ile sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ramanlı, esnafa yaptıkları çalışmalar ve seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.  

Hayvan pazarı ziyareti sonrası Ramanlı, İl Sağlık Müdürlüğü, Yaşam Hastanesi, Batman Park’ı ziyaret etti.

Ramanlı, hastane ziyaretinde tedavi gören hastalarla yakından ilgilendi, çocuk hastalara balon dağıtarak moral verdi.

Ramanlı, Batman Park Alışveriş Merkezi yönetimini ziyaret ederek, alışveriş merkezinde bulunan işletmeleri de gezdi. Bu ziyaretlerle iş dünyasının nabzını tutan Ramanlı, esnafın ve işletmelerin ihtiyaçlarını dinledi.

Ramanlı, ardından Batman'ın kanaat önderleri ve alimleriyle iftarda bir araya geldi.

İftar buluşmasında, Batman'ın farklı kesimlerinden gelen önemli isimlerle görüş alışverişinde bulunan Ramanlı, toplumsal dayanışmayı ve birlik ruhunu pekiştirdi.

Çalışmalarına aile ziyaretleri ile devam eden Ramanlı, gecenin ilerleyen saatlerinde de gençlerle bir çay ocağında bir araya geldi.

"Seçildikten sonra da aynı yolda aynı enerjiyle yürüyeceğiz"

Halk, esnaf ve gençlerle buluşması ile ilgili açıklama yapan Ramanlı, "Ne mutlu o kimseye ki halkına hizmetle müşerref kılınmış. Biz bu şerefi bir onur olarak üzerimizde taşıyoruz. Taşımaya da devam edeceğiz. Sabah 07.30’da Hayvan Pazarı’nda başladığımız günü Gece 00.30’da gençlerle kahvede noktaladık. Onlarca yere gittik. Yüzlerce insanımızı gördük. Yeter mi? Asla! Biz bu memlekette selam verilmedik insan bırakmayana kadar sahadayız. Sadece seçilene kadar değil yanlış anlaşılmasın. Seçildikten sonra da aynı yolda aynı enerjiyle yürüyeceğiz. Çünkü biz HÜDA PAR’ız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir