• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yazar Aydın: Paralarımızla siyonistlere kurşun satın almayalım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çağrı Fm'in öncülüğünde 9 radyonun katıldığı ortak yayında Gazze’de soykırımlarına devam eden siyonist işgal rejimine yönelik boykot çağrısında bulunan Gazeteci-Yazar Sadullah Aydın, boykotun ilk günkü gibi canlı bir şekilde sürdürülmesini istedi.

Mübarek Ramazan ayında bile siyonistlerin vahşi soykırımının aynı hızla sürdüğünü söyleyen Aydın, "Boykot noktasında ilk günkü duyarlılık aynı şekilde, hele bu Ramazan ayında artarak devam etmeli, sürmelidir. Kesinlikle biz bu şekilde hareket etmezsek yarın ahirette, rabbimizin huzurunda bunun hesabını veremeyiz. 'Kim zerre kadar iyilik yaparsa onun karşılığını görecek, kim zerre kadar kötülük yaparsa onun karşılığını görecek.' Biz bütün söylemlerimizden, eylemlerimizden yarın ahiret gününde Allah'a hesap vereceğiz." dedi.

"Mağdur Filistin halkı önce Allah'a sonra ümmete güveniyor"

Ümmetin izzeti için savaşan Gazzeli Müslümanlara destek verilmesi gerektiğini vurgulayan Aydın, "O yüzden biz kendi adımıza, ümmetin izzeti için, ümmetin onuru için, ümmetin kurtuluşu için barbar Batı uygarlığının bir projesi ve ileri karakolu olan siyonist israil ile savaşan ve Batının İslam alemine yönelik kirli tuzak ve emellerini tarumar eden o kahraman yiğit Filistinli Müslümanlara ve onları destekleyen Ensarullah’a, Hizbullah’a ve diğerlerine destek olmalıyız, onları sürekli gündemimizde canlı tutmalıyız. Mağdur Filistin halkı önce Allah'a sonra ümmete güveniyor. Onu da söyleyeyim." ifadelerini kullandı.

"Boykota, duaya, maddi yardımlara devam"

Bir taraftan boykotun sürdürülmesi gerekirken öbür taraftan da açlık çeken Gazze halkını düşünerek bu Ramazan’da sade sofraların kurulması gerektiğini ifade eden Aydın, "Boykota devam, duaya devam, maddi yardımlara devam ve bu mübarek Ramazan ayında özellikle sofralarımızı, onlar orada açlıktan ölürlerken, sofralarımızı envai çeşit yemeklerle donatıp da vicdanları kanatmamalıyız. Sade yaşamalıyız, az yemeliyiz ve Filistinli kardeşlerimizi geceleri gözyaşları içerisinde anıp onlar için Rabbimize yalvarmalıyız." diye konuştu.

"Siyonist firmaların darbe alması siyonistlerin darbe alması demektir"

Boykotun siyonistleri çökertmek için çok önemli bir silah olduğunu belirten Aydın, şöyle devam etti:

"Çünkü Batı uygarlığı ve siyonizm daha çok ekonomiye dayalıdır. Batıyı yöneten firmaların çoğu Siyonist firmalardır. İsraili de bütün güçleriyle destekliyorlar. O siyonist firmaların darbe alması siyonistlerin darbe alması demektir. O yüzden biz paramızla Filistinli kardeşlerimize kurşun olacak alışverişlerden uzak duralım. Siyonistleri ekonomik olarak çökertmek için elimizden geleni yapalım. Rabbim bizleri bayrama Filistin’in zaferiyle kavuştursun." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir