• DOLAR 34.225
  • EURO 37.936
  • ALTIN 2919.467
  • ...
Hamas: İşgale karşı ayağa kalkın!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, siyonist rejimin Batı Şeria'daki baskınlarına ve işgalcilere yönelik gerçekleştirilen tünel operasyonuna ilişkin açıklama yayınladı.

Hamas'tan yapılan açıklamada şöyle denildi;

Batı Şeria'daki şehitlerin kanı, Gazze şehitlerinin kanıyla birleşerek adaletsizlik ve zulme karşı halkımız için bir devrim yaratıyor.

Halk kitlelerimizi, özellikle mübarek Ramazan ayının nefesini yaşarken, mübarek Mescid-i Aksa'ya ve Gazze Şeridi'nde konuşlanmış kararlı halkımıza destek için Siyonist işgalle çatışmaya devam etmeye çağırıyoruz.

Bugün, mübarek Ramazan ayının üçüncü günnüde, Kudüs, Cenin ve Beytüllahim'de gururlu Gazze şehit kafilelerine katılarak saf kanlarıyla bir sayfa yazmak üzere bir grup salih şehidimize veda ediyoruz. 

▪️ Beytüllahim'deki “tünel kontrol noktasında” gerçekleştirilen kahramanca bıçaklama operasyonunu ve Cenin kampının Mücahidlerinden Kassam şehidi Mücahit Rabi' el-Nursi'nin şehadetini  tebrik ediyoruz; Kahraman mücahitlerimizi ve halkımızı seferber edelim, işgalle çatışmayı sürdürelim, yerleşimcilere karşı tüm yolları keselim.

▪️ Batı Şeria'nın tüm şehir ve köylerindeki halk kitlelerimizi, Mescid-i Aksa'ya doğru yola çıkmaya, işgalin ve kuşatmanın prangalarını kırmaya ve işgalin bitmek bilmeyen çabalarına karşı koymaya çağırıyoruz. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir