• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Demir çalışmalarını hızlandırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim çalışmalarını ara vermeksizin sürdüren HÜDA PAR'ın Adana'nın tüm ilçe belediye başkan adayları, esnaf ve halkla bir araya gelerek HÜDA PAR için oy talebinde bulunuyor.

Adana'nın Saimbeyli, Feke ve Tufanbeyli ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR adayları, gündüzleri esnaf ve halkı, akşamları ise bire bir evleri ziyaretleri yaparak seçim çalışmalarını devam ettiriyor.

Yerel seçim çalışmaları için yoğun mesai harcayan HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart 2024'te yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerini sıklaştırarak HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışını anlatıyor, halktan ve esnaftan destek talebinde bulunuyor.

Ziyaretlerde esnafın da sorunlarını dinleyen adaylar, HÜDA PAR'ın 'Dürüst Belediyecilik' anlayışını dile getirip seçimlerde 'Bu Sefer HÜDA PAR' demelerini talep ediyor.

HÜDA PAR Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Demir, Saimbeyli Belediye Başkan adayı Ziya Kanat, Feke Belediye Başkan adayı Necdet Şanlı ve Tufanbeyli Belediye Başkan adayı İsa Birgün, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir