• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR'dan Giresun'da seçim çalışmaları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim çalışmaları kapsamında Giresun'da esnaf ve STK ziyareti yapan Giresun Belediye Başkan adayı Rıdvan Ceylan, "Giresun'un HÜDA PAR'a ihtiyacı var." diyerek esnaftan destek istedi.

Ziyaret esnasında partisinin belediyecilik anlayışını anlatan Ceylan, "Milletimize hizmet noktasında bir yarış olan yerel seçimlerde HÜDA PAR olarak bizler de varız. Biz de halkımıza hizmet etmeye adayız. Bugünkü ziyaretimizde gördük ki, insanımız yerleşik siyaset ve belediyecilik anlayışından çokça mustarip. HÜDA PAR olarak böyle bir atmosferde siyaset ve belediyecilik anlayışımızı insanımıza anlatınca, teveccüh görüyoruz. Bu yüzden gördük ki Giresun'un HÜDA PAR'a ve siyaset anlayışına ihtiyacı var." dedi.

Ceylan, "HÜDA PAR'ın siyaset kodlarında bu toprakların birleştirici unsurları var. HÜDA PAR'ın bu birleştirici siyaset anlayışı ve dilinin sahadaki yansımasını görüyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında gördük ki insanımız HÜDA PAR'ı bağrına basıyor. Medyada hakkımızda yaratılmak istenen algılar ve atılan temelsiz iftiralar halkta karşılık bulmamış elhamdülillah. Çünkü bizim insanımızda Anadolu irfanı var ve bu irfan tüm kirli hesapları bozacaktır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir