• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
İslami Cihad'tan son dakika açıklaması: Düşman ve destekçileri kendilerini hazırlasın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ-   Filistin İslami Cihad Hareketi Batı Şeria'da 7 siyonist askerin yaralandığı direniş operasyonuna ilişkin açıklama yaptı.

Operasyonun tebrik edildiği açıklamada şöyle denildi;

Bu kahramanca eylem, Batı Şeria topraklarında yerleşik işgal varlığına yeni bir darbe vurmaktadır ve biz, o arenadaki özgür insanların, kendi halklarına ve davalarına karşı görevlerini bildiklerinden ve devam edeceklerinden tamamen eminiz. Bu saldırılar, Siyonist terör ordusunun elinde dökülen ve akan kanın intikamını almak için yapılıyor.

▪️ Bu operasyonu tasarlayan, planlayan beyinleri ve bunu gerçekleştiren abdestlileri selamlıyoruz. Direniş tugaylarının bu açık mücadeledeki rollerini sürdüreceklerini, eylemlerinin azalmayacağını, geri çekilmeyeceğini ve belki de geri çekilmeyeceğini teyit ediyoruz. Mübarek ayın atmosferi, Allah'ın izniyle vaat edilen zaferin temelini oluşturan bu kahramanlıklara gebe olacaktır.

▪️ Gazze'de çocuklara ve kadınlara yönelik devam eden soykırım, Batı Şeria'da halkımıza karşı işlenen saldırgan suçlar ve işgalcinin Mescid-i Aksa'da ibadet etmek ve inzivaya çekilmek isteyenlere uygulamaya hazırlandığı tedbirler....

Ramazan ayı, halkımızın bilincinde ve direnişçilerimizin, mücadelenin tek çare olduğu inancında yer alacaktır... Düşman işgalci ve destekçileri kendilerini hazırlamalıdır.

Fetihler ve zaferler ayı olan mübarek ayda onları neler beklediğine...

Bu haberler de ilginizi çekebilir