• DOLAR 34.228
  • EURO 37.951
  • ALTIN 2919.35
  • ...
İşte boykotun gücü! Algida'dan Milli Eğitime boykot talebi...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber - Mehmet Bozdaş

Milli Eğitim müdürlükleri tarafından okul kantinlerinde boykot mallarının satılmamasına yönelik alınan kararlar neticesinde Algida'da boykotun içinde yer almıştı ancak yaz sezonunun gelmesiyle büyük telaşa kapılan şirket kendini aklamaya çalıştı.

Birçok ilde okul kantinlerinde Milli eğitim müdürlükleri tarafından siyonistlerin mallarının satılması yasaklanmıştı. Dondurma sezonun başladığı bu haftalarda Algida ürünleri de boykot edilince Unilever bir açıklama yazıp Batman'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderdi.

Yazdıkları metinde şirketleri bünyesinde faaliyet yürüten Algida markasının işgal rejimi ile ilgisinin olmadığı iddia ediliyor ancak şirketin boykot listesinde olup işgalcilere destek veren Siyonistlerin de şirkette büyük hisselerinin bulunduğu bilinirken şirketin bu şekilde bir hamle yapmasını nedeninin satışlarında büyük düşüşlerin yaşanmasından kaynaklı olduğudur.

Soykırımı destekleyen Siyonist sevici şirketlere yönelik küresel çapta başlatılan boykotun ne derece etkili olduğu ve boykotun bu şirketlere ne derece zarar verdiğini şirketlerin bu tür hamleleri ile görebilmekteyiz. Bu durumda gerek devlet gerekse de toplum üzerine düşeni daha ziyadesiyle yaparak soykırım destekçisi şirketlerin ürünlerine karşı boykotu ısrarlı bir şekilde yapmalıdır. Boykot listesinde olan şirketler kendilerini aklamak için her türlü yola başvuracaktır ancak yetkililer ve toplum buna müsamaha göstermemeli, evlerine ve okul kantinlerine bebek katili işgalcilere destek verenlerin mallarının satılmasının önü açılmamalıdır.

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderilen yazının diğer illere gönderilip gönderilmediği ise henüz bilinmiyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir