• DOLAR 32.311
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2448.353
  • ...
HÜDA PAR Yüreğir Belediye Başkan adayı Temur, seçim çalışmalarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın Yüreğir Belediye Başkan adayı Murat Temur, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Ziyaretlerde HÜDA PAR Yüreğir Belediye Başkan adayı Temur, ilçe teşkilatı ve beraberlerindeki partililer ile birlikte ilçeyi karış karış gezerek projelerini anlatıyor.

Temur, Kozan Caddesi, Levent mahallesi ve Anadolu Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Temaslarda bulunan Temur, 31 Mart yerel seçimleri için destek talebinde bulunurken, esnaf ve halktan "Bu Sefer HÜDA PAR" demelerini istedi.

Ziyaretlerde esnafın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinleyen Temur, HÜDA PAR'ın "Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet" anlayışını anlatarak, Yüreğir tarihinde ilk kez Yüreğir'de ikamet eden ve büyüyen biri olarak aday olduğunu belirterek, kendisine destek istedi. 

Esnaf ve halkla samimi diyaloglar gerçekleştiren Temur, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için esnaftan ve halktan destek isteyerek, gençlere yönelik kuşatıcı projelerinin olduğunu ve Yüreğir'i sahipsiz konumundan daha yaşanılabilir bir ilçeye dönüştüreceklerini belirtti.

Özellikle Yüreğir'de geçmiş belediyelerce E-5 Karayolu altında kalan Levent, Anadolu gibi birçok mahallenin hizmetten yoksun bırakıldığına vurgu yapan Temur, Yüreğir'de yaşayan ve ilçenin gerçeklerine hâkim kadrolar olarak, Yüreğir'i gerçek belediyecilikle buluşturacaklarını kaydetti.

Parti gözetilmeksizin vatandaşa hizmet edecek kişilerin seçilmesi gerektiğini ifade eden Temur, bunun da ancak HÜDA PAR ve kadrolarıyla mümkün olacağını söyledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir