• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Diyarbakır Umut Kervanı Ramazan ayı öncesi binlerce aileye gıda yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik dünyanın dört bir yanında yardım çalışmalarında bulunan Umut Kervanı, Ramazan Ayı dolayısıyla hazırladığı 750 TL'lik gıda paketlerini Diyarbakır'daki ailelere ulaştırıyor.

Yapılan yardım çalışmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Olgun, Ramazan ayı dönemine ilişkin yardım faaliyetlerinin gıda paketleriyle sınırlı olmayacağını, bayram öncesinde çocuklara yönelik giydirme programlarının da olacağını belirterek hayırseverlere destek çağrısında bulundu.

Olgun, "Diyarbakır Umut Kervanı olarak Mübarek Ramazan Ayının yaklaştığı şu günlerde tüm hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Birazdan üye ve gönüllü arkadaşlarımız ihtiyaç sahibi ailelerin ramazan kolilerini ailelere teslim edecekler. Şu an hazırlamış olduğumuz gıda kolilerimiz 750 TL tutarında olup Diyarbakır'da binlerce aileye ulaştırmayı hedefliyoruz." dedi.

"Hayırseverlerimiz, başlattığımız bu çalışmaya sponsor olabilir, planladığımız çocuk giydirme programına katkı sunabilirler"

Ramazan Bayramı öncesi yapacakları çocuk giydirme programına da değinen Olgun, "Ramazan ayının son haftasında ise ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik bir çalışmamız olacak inşallah. Onlarında yüzünü güldürerek Ramazan Bayramı'na girmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yürütülen yardım çalışmalarına katkı sunmak isteyen hayırseverlere çağrıda bulunan Olgun, şu ifadelere yer verdi:

"İlk sahura ve iftara sayılı günler kala ihtiyaç sahibi ailelerin bu sevincine ortak olmak isteyen hayırseverlerimiz, başlattığımız bu çalışmaya sponsor olabilir, aynı zamanda Ramazan Bayramı öncesi minik yüreklerimizi sevindirebilmek adına planladığımız çocuk giydirme programına katkı sunabilirler."

Bağışçılara teşekkürlerini ileten Olgun, "Rabbim şu ana kadar yaptıkları desteklerle bizleri yalnız bırakmayan tüm bağışçılarımızdan razı olsun kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ramazan ayının ve ardından Bayramının hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir