• DOLAR 32.452
  • EURO 34.656
  • ALTIN 2386.093
  • ...
HÜDA PAR ABB adayı Demir: Adana'da kararlı, dürüst ve adil belediyeciliğe ihtiyaç var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

31 Mart seçimleri için Adana'nın Yüreğir ilçesinden aday olan Murat Temur'un seçim çalışmalarını yürüteceği seçim koordinasyon merkezi halkın büyük katılımıyla gerçekleştirildi.

HÜDA PAR Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Demir'in katılımıyla geçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında halk coşkulu  bir şekilde Murat Temur'u destekleyen sloganlar attı.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Yüreğir Belediye Başkan adayı Murat Temur yaptığı selamlama konuşmasında elli yıla yakındır Yüreğir'de yaşamasına rağmen bir değişim ve hizmetin olmadığını vurgulayarak, bu sefer HÜDA PAR denilmesi gerektiğini ifade etti.

Açılışta Yüreğir halkına seslenen Demir ise şehirlerin HÜDA PAR'a ihtiyacı olduğunu söyleyerek, Adana ve ilçelerinde kapı kapı dolaşılarak HÜDA PAR'ın ve hizmet anlayışının anlatılması gerektiğini belirtti.

"Adana büyük bir köy Yüreğir de onun mezrası"

Demir, "Yüreğir'imizin HÜDA PAR'a ihtiyacı var. Şehirlerimiz sahipsiz, elli yıl öncesi Yüreğir neyse elli yıl sonrasında da Yüreğir üç aşağı beş yukarı aynı maalesef. Adana büyük bir köy, Yüreğir de onun mezrası, hiç kimse kusura bakmasın. Bu vesileyle bizim çok çalışarak cesur belediyeciliği, kararlı belediyeciliği, ve en önemlisi adil belediyeciliği mutlaka Yüreğir'imize ve diğer belediyelerimize hakim kılmak gibi bir görev ve sorumluluğumuz var. Toplumun bütün katmanlarını tek tek dokunarak, bu sefer HÜDA PAR'ın olması gerektiğini ve bu işin bizimle olacağını vurgulamamız lazım. Bir daha söylememiz, bir daha konuşmamız lazım kardeşlerim. Hepimiz bunun bilincinde olalım, cesur, dürüst kararlı ve de adil belediyecilik…" diyerek konuşmasına devam etti.

"Adana ve ilçelerinde HÜDA PAR belediye hizmetleri olmalıdır"

Adana'nın ilçeleri ile hak ettiği hizmeti alamadığına vurgu yapan Demir, "Doğru bir işletmenin olmadığı, ulaşımın canlı olduğu, şehir görünümünün bir türlü canlandırılamadığı Yüreğir'imiz, Ceyhan'ımız, Adana'mız… Maalesef sportif faaliyetlerin yapılacağı gençlik spor alanlarının olmadığı Yüreğir'imiz, her yıl onlarca çocuğumuzun yüzülecek mekanlar olmaması sebebiyle kanallarda boğulduğu Yüreğir'den bahsediyoruz. Canımızın acıdığı, yaralandığı ve kanadığı Yüreğir'den bahsediyoruz. Buna dur demeliyiz, buna vicdanlar dur demeli, buna Yüreğir dur demeli! Buna buradaki kardeşlerimiz de mutlaka bilinçli ve planlı bir çalışmayla, bunun önünde mutlaka set olacak ve dur diyecektir. Artık Yüreğir'de HÜDA PAR olmalı artık Adana ve ilçelerinde HÜDA PAR belediye hizmetleri olmalıdır." ifadelerini kullandı.

"HÜDA PAR söylüyorsa yapar, yapamayacağını da söylemez"

Merkez İlçe Sarıçam'da çöp kokusu sorununun yıllardır devam ettiğini ve çözülemediğini kaydeden Demir, kente dair bir problemi dile getirerek, HÜDA PAR belediyeciliğinde bu sorunları ortadan kaldıracak projelerini ve kararlılıkları olduğunu söyleyerek, sözlerine şöyle devam etti:

"Sarıçam'da utanç vesikası çöp yığını! Bu nasıl bir şey? 4-5 yıl içerisinde 40-50 bin insanımız Sarıçam'a yerleşmiş ve bunun birçoğu da bu çöpün etrafında toplanmış. Bu bir utanç tablosudur, olamaz ve herkes sessiz maalesef, hiçbir adım da atılamıyor. Metrodan, ulaşımdan, gençlerle alakalı projelerin yetersizliğinden, çarpık kentleşmeden, Yüreğir ağırlıklı olmak üzere Adana'nın bütününde uyuşturucudan ve uyuşturucu baronlarından şikayetimiz var. Çocuklarımız bir bir ellerimizden kayıp gidiyor, durduramıyoruz, önüne geçemiyoruz. Yetkilileri ikaz ediyoruz ama nafile. Olmaz, olamaz! HÜDA PAR bunu kabul etmez, etmeyecektir! HÜDA PAR bu çarpık kentleşme anlayışını, güzel bir kentsel dönüşüm projesi ile hayra dönüştürecektir. HÜDA PAR söylüyorsa yapar, yapamayacağını da söylemez. Bu sebepten diyoruz HÜDA PAR'ın cesur, kararlı, dürüst ve adil belediyeciliğine ihtiyaç var."

"1 Nisan sabahı Yüreğir'i, Seyhan'ı, Çukurova'yı ve Sarıçam'ı istiyoruz"

Konuşmasının devamında Filistin ve Gazze'de yaşanan drama ve zulme dikkat çeken Demir, sözlerini şöyle tamamladı:

 "Gazzemiz yanıyorken, İslam coğrafyaları yanıyorken, Filistin'imiz yanıyorken, kardeşlerimiz bir lokma ekmeye muhtaç iken vallahi utanıyoruz, belediye başkanları seçimleri için sokakta koşturmaya, trilyonlarca lira paraların buraya aktarılmasına, bir lokma ekmeğe muhtaç kardeşlerimizi gördüğümüzde utanıyor, Rabbimiz şahittir ki ar ediyoruz. HÜDA PAR'ın güçlenmesi lazım, var olması lazım, büyümesi lazım diyen bizatihi o bir lokma ekmeye muhtaç olan Gazzeli kardeşlerimiz, Hamaslı kardeşlerimizdir. 1 Nisan sabahı Yüreğir'i, Seyhan'ı, Çukurova'yı ve Sarıçam'ı istiyoruz. İstemenin bir bedeli var, o bedeli de kapı kapı dolaşarak, halkımızı bir daha HÜDA PAR'a ikna ederek ödemeliyiz. Bu belediyeleri almamız ve HÜDA PAR'ın belediyecilik hizmetlerini, bu sahipsiz ve adaletsiz şehirlerimizde; uyuşturucunun ve çarpık kentleşmenin kol gezdiği bu şehirlerimizde HÜDA PAR'ımızın hakimiyetini zaferini kutlamaya hazır mıyız?"

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir